ibiza winkels alles over winkels en shoppen op ibiza
Ibiza Markten en Winkels - Alles over MARKTEN en (ONLINE)WINKELS op Ibiza!  







ibiza winkels alles over winkels en shoppen op ibiza

IBIZA WINKELS

Alles over winkels en shoppen op Ibiza

Op Ibiza vind je heel, veel kleine, interessante en soms beroemde design winkels die de meest uiteenlopende producten verkopen. Maar natuurlijk vind je op dit eiland ook grotere winkels en supermarkten. Kleding en modewinkels zijn ruim vertegenwoordigd en je vind hier dan ook zowel designer fashion als trendy vintage winkeltjes.

De winkels op Ibiza liggen verspreid over het hele eiland maar de allerbeste winkels vind je in de historische gedeeltes en toeristencentra maar ook dichtbij de zee en havens.
Er zijn ook winkelcentra en kleine strandwinkeltjes waar ze, de hier door iedereen gedragen, espadrilles en allerlei strandspullen verkopen.

Grotere winkels op Ibiza zijn gewoonlijk geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur, en sommige van hen sluiten tussen 14.00 en 17.00 uur voor hun siŽsta - middagdutje.
Strandwinkeltjes blijven tot laat in de avond geopend en tijdens het hoogseizoen op Ibiza zijn de meeste winkels 7 dagen per week open tot laat in de avond.
De provinciale winkels hebben vaak geen regelmatige openingstijden omdat zij voornamelijk de lokale bevolking bevoorraden. Natuurlijk houden ze wel, altijd in de middag, hun typisch spaanse siŽsta.

Het eiland is de geboorteplaats van een aantal inmiddels bekende puur natuur merken zoals Sal de Ibiza, en Romero de Ibiza en Aloe Ferox de Ibiza die inmiddels zijn hernoemd naar Wild & Natural Ibiza Cosmetics met als missie het maken en aanbieden van de beste 100% natuurlijke Anti-Aging Cosmetica. Hun huidverzorgingsproducten bevatten een harmonieuze samenstelling van geheel van met de hand geplukt mediterrane wilde bloemen en kruiden gemengd met de nieuwste gepatenteerde innovaties om zelfs aan de hoogste eisen te voldoen. Zien, voel en ruik het verschil.

Ibiza wordt door insiders beschouwd als een shopping Walhalla. De winkels voldoen er altijd aan de laatste eisen omtrent trendy en up-to-date kleding en accessoires. Het is dan ook vanwege de constante vernieuwing en de avant-garde een eiland waar de rich en famous graag winkelen.
Zo word Jade Jagger hier regelmatig gezien terwijl zij haar garderobe aanvult bij Ganesha aan de Montgri 14, waar originele vintage kleding wordt verkocht.
Om er helemaal bij te horen zou je je kunnen kleden in de Bohťmien Chic look (ADLIB MODE), designer kaftan, mooie riem, zonnehoed en hoog gehakte espadrilles.
Nice Things (spaans modelabel) aan de Calle Bisbe Cardona 6 bis, heeft trendy kleding en accessoires en ook betaalbaar.
Bent u op zoek naar antieke batiks ga dan eens kijken bij Babaz aan de Plza. Constitucion 8, ze hebben hier een zeer grote collectie.

Echte koopjes vind je op Ibiza tijdens de Rebajas Sales - de uitverkoop in september.
Omdat de boetiekjes nog voor het einde van het seizoen van hun collectie af willen, kun je dan exclusieve kleding voor de helft van de prijs bemachtigen.

In Ibiza-Stad vind je heel, veel winkels met antiek, kleding, kunst, lederwaren, design meubels, sieraden, snuisterijen en borduur, glas-, vlecht- en houtsnijwerk.

In San Antonio vind je de meeste winkels in het gebied rond de haven. Hier vind je vooral kleding- en schoenenwinkels en natuurlijk de souvenierwinkeltjes.

Ibiza 4 all, IBIZA MARKTEN en WINKELS - Compleet overzicht met alles over shoppen op de markten en in de winkels van Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org